Corona update 10 juni

Beste bewoner van Zelfstandig Wonen,

Het is het rustig in de Gelderhorst. Er zijn geen besmettingen onder bewoners en medewerkers. We gaan daarom de maatregelen wat verder versoepelen.

Vanaf komend weekend zaterdag 12 juni:

  • Vanaf zaterdag 12 juni is de kroeg weer open voor bewoners van Zelfstandig Wonen. Nog niet voor bezoek van bewoners Zelfstandig Wonen. Ook het terras is bij mooi weer open. Wanneer? Hoe laat? Tussen 16 en 18 uur. Op het terras en in de hal zijn een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Alle stoelen bezet? Dan is er geen plaats meer. Vol is vol. Laat de stoelen bij de tafels staan, niet naar andere tafels schuiven en denk aan het afstand houden! Het terras is geopend als het droog is en warmer is dan 20 graden.
    Voor bewoners van het Zorghuis open vanaf 11 uur.
    Voor de bewoners van Zelfstandig Wonen is het terras open vanaf 14 uur. U kunt dan een drankje, ijsje of een hapje kopen. Het terras is nog niet open voor bezoek van bewoners Zelfstandig Wonen. Om 18 uur gaat het terras dicht.
  • Alle vrijwilligers zijn weer welkom in het Zorghuis.

Vanaf maandag 14 juni:

  • Het spreekuur van de dokter en de POH is vanaf 14 juni weer in de dokterskamer. Bewoners Zelfstandig Wonen mogen via de receptie naar de wachtkamer voor de dokterskamer lopen.

Vanaf volgende week donderdag 17 juni:

  • Het restaurant gaat tussen de middag en op donderdagavond weer open voor bewoners van Zelfstandig Wonen. Opgeven via de receptie. Reserveren voor een maximaal een maand mag. Zorghuisbewoners gaan altijd voor.

En verder

  • Het Gebarenrestaurant (3-gangen op de vrijdagavond) gaat weer open in september (1 x per maand)
  • De sluis tussen Zelfstandig Wonen en het Zorghuis blijft voorlopig nog dicht voor bewoners. Ook de looprichting in de hal blijft.

Namens het Coördinatieteam Infectie Preventie
Hartelijke groet,

Judith Reiff, bestuurder