Huisarts Paulien Verhoef stopt bij de Gelderhorst
Beste bewoners van de Gelderhorst,

Velen kennen mij als huisarts van Praktijk Ede-Zuid en als huisarts van de Gelderhorst. Voor mensen die bij mij patiënt zijn is deze boodschap bedoeld. Ik heb besloten om eind december te gaan stoppen bij de huisartspraktijk Ede-Zuid. Dus stop ik dan ook bij de Gelderhorst.

Ik heb 4 jaar met heel veel plezier gewerkt hier in de Gelderhorst en ik ga jullie ontzettend missen. Ik heb gelukkig wel een hele leuke opvolger gevonden. Haar naam is Nadine Rasenberg. Zij gaat mij opvolgen als huisarts bij de Gelderhorst.

De spreekuren zoals u gewend bent op de dinsdag en vrijdag zullen blijven doorgaan alleen ziet u dan een ander gezicht.

Wellicht komen wij elkaar nog wel eens tegen omdat ik wat meer diensten ga werken bij de huisartsenpost.  In de avonden en de nachten werk ik in huisartsenpost dus daar kan ik u misschien weer eens tegenkomen.

Ik wil u ook bedanken voor het vertrouwen in mij, voor uw vriendelijkheid en enthousiasme.
Heel erg bedankt.

Paulien Verhoef
Huisarts bij Praktijk Ede-Zuid