Teamleider welzijn 24-28 uur
Wat ga je doen?

Als teamleider in de Gelderhorst geef je leiding aan verschillende teams. Voor de teamleider welzijn zijn dat de teams van de dagbesteding PG, de dagrecreatie, Woonbegeleiding en het activiteitencentrum van De Gelderhorst.  Het gaat hierbij om ongeveer 20 medewerkers. Je bent de schakel tussen het management en de medewerkers. Je begeleidt medewerkers in het organiseren van activiteiten en het bieden van een thuis voor onze bewoners. Je geeft houvast maar ook ruimte zodat medewerkers eigen verantwoordelijkheid en regie kunnen nemen. Je neemt deel aan verschillende project- en werkgroepen, waarin je een actieve rol hebt in het vormgeven van het welzijnsbeleid en het implementeren daarvan.

Je zorgt ervoor dat de verschillende teams optimaal functioneren. Je zorgt ervoor dat medewerkers zich bij ons thuis voelen in een vertrouwde, collegiale en prettige werkomgeving en zich bij ons verder kunnen ontwikkelen. Je bent een verbinder en zorgt voor een goede informatievoorziening en voor heldere kaders en randvoorwaarden naar zowel je medewerkers als naar de organisatie.

Wat heb je ons te bieden?

  • Een relevante HBO-opleiding op het gebied van welzijn aangevuld met een managementopleiding of bereid deze te volgen;
  • Leiderschapskwaliteiten en bij voorkeur ervaring in de (aansturing van) begeleiding van ouderen;
  • Je hebt een visie op wat welzijn voor ouderen betekent;
  • Een pro-actieve houding met goede communicatieve vaardigheden, waarbij ‘duidelijk zijn’ belangrijk is;
  • Kennis van en ervaring met de Dovencultuur en het communiceren in gebarentaal, of je bent bereid om je hier (verder) in te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

  • Een unieke werkplek waar communicatie een belangrijke plaats inneemt;
  • Een plaats om te groeien. We bieden je workshops en scholing om je verder te laten groeien;
  • Start met een contract van een jaar waarin je gebarentaal leert en de kans krijgt te ontdekken of het werken met dove bewoners én dove collega’s bij jou past;
  • Een salaris conform CAO VVT FWG 55.

Meer weten?
Vraag het onze manager Zorg en Welzijn Marian van der Linden, mail (m.vanderlinden@gelderhorst.nl) of telefoon/WhatsApp: 06 51235070

Stuur je sollicitatiebrief met CV voor 22 februari 2024 naar de afdeling P&O, De Gelderhorst, Willy Brandtlaan 40, 6716 RK Ede of per email naar peno@gelderhorst.nl.