Keukenhulp (vakantiewerk)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de zorg bij een unieke organisatie?

De Gelderhorst zoekt een Keukenhulp (vakantiewerk)

De Gelderhorst is het enige woon- en zorgcentrum voor oudere doven in Nederland. Voor ons restaurant “Het Gulle Gebaar” zoeken we een enthousiaste keukenhulp voor tijdens de vakantieperiode

Wat ga je doen?

Als nieuw lid van ons gezellige keukenteam zorg je ervoor dat de tafels gedekt zijn en de drankjes worden ingeschonken. Daarnaast draag je zorg voor het inruimen, bedienen en uitruimen van de afwasmachine. Je verricht schoonmaakwerkzaamheden in de keuken. Je reinigt keukenapparatuur, machines en schoonmaakapparatuur. Geen ervaring? Geen probleem!

Jij:

  • Bent minimaal 4 weken (liefst langer) beschikbaar tijdens de zomerperiode
  • Je bent gemotiveerd om in het restaurant en (afwas-)keuken te werken;
  • Vind het geen probleem om wisselende diensten te draaien;
  • Je bent bereid om je (verder) te verdiepen in de dovencultuur en de Nederlandse gebarentaal te leren en/of gebarentaalvaardig is (doof/horend/slechthorend).

Wat bieden wij?

  • Een unieke werkplek waar communicatie een belangrijke plaats inneemt;
  • Een bruto uurloon van minimaal € 13,78 per uur. Let op: dit bedrag is zonder vakantiegeld en eindejaarsuitkering dus valt nog hoger uit!

Solliciteren?

Solliciteren is eenvoudig en snel – geen lange brieven of uitgebreide cv’s nodig! Stuur gewoon een mailtje naar peno@gelderhorst.nl of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-12577485. Vertel kort iets over jezelf en vertel waarom je bij ons zou willen werken. Ook belangrijk: vermeld welke periode je beschikbaar bent!