Vacature stagiair(e) bij afdeling P&O (HBO)

Wij zijn op zoek naar een

HBO Stagiair(e) bij afdeling P&O
32 uur (4 dagen per week)

Opdracht omschrijving:
Wil jij een veelzijdige en afwisselende stage in een bijzondere werkomgeving waarin communicatie een belangrijke rol speelt? Een stage waarin je nauw samenwerkt met verschillende disciplines en waarin je ervaring opdoet in de zorg? En wil je de Dovencultuur leren kennen en leren communiceren in Gebarentaal? Zoek dan niet verder.

De Gelderhorst is op zoek naar een betrokken stagiair die een waardevolle bijdrage wil leveren aan de doelstellingen van onze organisatie. Deze bijdrage lever je door initiatieven te nemen en je doortastend en dienstverlenend op te stellen.

In deze stage draai je mee in het P&O-team op operationeel en tactisch niveau. We hebben interessante projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, opleiding en ontwikkeling, personeelsbezetting en stagebeleid.

Wij zoeken iemand die:

 • Een HBO opleiding HRM volgt;
 • Affiniteit met de Dovencultuur heeft en gebaarvaardig is of bereid is gebarentaal te leren;
 • Open-minded is en denkt in mogelijkheden;
 • Initiatief neemt, doortastend is en kan plannen en organiseren;
 • Dienstverlenend, betrouwbaar en nauwkeurig is;
 • Communicatief is in woord, geschrift én beeld. Je schakelt makkelijk tussen verschillende mensen en hun achtergrond;
 • Overweg kan met MS Office.

Aanvullende stage – praktijkopdrachten informatie:
De Gelderhorst is het enige centrum voor oudere Doven in Nederland. We zijn een financieel gezonde organisatie met ruim 200 medewerkers. Voor oudere doven voelt verhuizen naar de Gelderhorst als thuiskomen. Ze leven vaak geïsoleerd in de horende wereld. In de Gelderhorst worden ze weer begrepen en jij helpt ze een thuis te geven. Welkom in de dovenwereld!

Wij bieden een uitdagende stageplaats in een gemotiveerd team binnen een organisatie waarin Dovencultuur belangrijk is. Ons team bestaat uit:
een Hoofd P&O, 2 P&O-adviseurs en een medewerker P&O.
We bieden je de begeleiding die je nodig hebt om je te ontwikkelen en verwachten daarin van jou dat je aangeeft wat je nodig hebt.

Binnen deze stage draai je mee bij de dagelijkse operationele werkzaamheden en krijg je een rol in HR projecten. Daarnaast bieden wij de ruimte om aan je eigen opdrachten te werken.

Dagelijkse werkzaamheden.
Wat ga je doen?

 • Meewerken met de personeelsadministratie en het invullen van de vraagbaakfunctie. Zo leer je onze cao, kwaliteitshandboek en beleid kennen. Dit helpt je bij het adviseren van collega’s;
 • Projectmatige werkzaamheden op het gebied van Recruitment, Scholing en ontwikkeling, Functiewaardering, Vitaliteitsbeleid, Leeftijdsbewust personeelsbeleid, Procesoptimalisatie en Stagebeleid;
 • Coördineren van W&S procedures en mede voeren van gesprekken;
 • Maken van HR-rapportages en analyses;
 • Aanvragen van subsidies en uitvoeren van de betreffende administratie.

De stage duurt 10 maanden
Er is een stagevergoeding op basis van 4 dagen per week conform de cao VVT.

Sollicitatieprocedure
Ben jij gemotiveerd om bij ons aan de slag te gaan? Je kunt starten in september 2021 (of al eerder als je interesse hebt in vakantiewerk). Naast de sollicitatiegesprekken maakt een communicatie intake onderdeel uit van de procedure. Deze intake is bedoeld om je affiniteit met gebarentaal vast te stellen.

Solliciteer via een e-mail met je CV en motivatiebrief of motivatiefilm in NGT naar peno@gelderhorst.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met: Rianne van de Glind (Scholingscoördinator), via telefoonnummer 06-38741341.
of met Babette Lauber (huidige Stagiaire P&O), via telefoonnummer 06-12577485.