Vacature Teamleider PG afdelingen

Wij zijn op zoek naar een

Teamleider voor onze PG afdelingen
28-32 uur p.w.

Wat ga je doen?
Als teamleider in de Gelderhorst geef je leiding aan 2 teams met ongeveer 20 medewerkers (doof/horend/sh) per team. Je bent de schakel tussen het management en de medewerkers en vult deze functie zelfstandig in. Je begeleidt medewerkers in het geven van goede kwaliteit van zorg en begeleiding en het bieden van een thuis voor onze bewoners.

Je zorgt ervoor dat de verschillende teams optimaal functioneren. We werken in de Gelderhorst met geïntegreerde teams, dat wil zeggen teams die bestaan uit verschillende functies en niveaus. De teams zijn volop in ontwikkeling en jij begeleidt ze daarin. Je zorgt ervoor dat medewerkers zich bij ons thuis voelen in een vertrouwde, collegiale en prettige werkomgeving en zich bij ons verder kunnen ontwikkelen. Je geeft houvast (kaders en randvoorwaarden) maar ook ruimte zodat medewerkers eigen verantwoordelijkheid en regie kunnen nemen. Je neemt deel aan verschillende project- en werkgroepen, waarin je een actieve rol hebt in het vormgeven van veranderingen en het daaraan sturing geven.

Wat heb je ons te bieden?

  • Een relevante Hbo-opleiding op het gebied van zorg, aangevuld met een managementopleiding;
  • Leiderschapskwaliteiten en ervaring, bij voorkeur in de zorg voor PG bewoners;
  • Een proactieve houding met goede communicatieve vaardigheden, waarbij ‘duidelijk zijn’ belangrijk is;
  • Je bent bereid gebarentaal te leren en jezelf te verdiepen in de dovencultuur. Het is een pre als je gebaarvaardig bent en de dovenwereld kent.

Wat bieden wij?

  • Een unieke werkplek waar communicatie een belangrijke plaats inneemt;
  • Een plaats om te groeien. We bieden je workshops en scholing om je verder te laten groeien;
  • Start met een jaarcontract waarin je (als het nodig is) gebarentaal leert en de kans krijgt te ontdekken of het werken met dove bewoners én dove collega’s bij jou past;
  • Een salaris conform CAO VVT FWG 55.

Meer weten?
Vraag het onze manager Zorg en Welzijn Marian van der Linden, mail (m.vanderlinden@gelderhorst.nl) of telefoon/WhatsApp: 06 51235070.

Stuur je sollicitatiebrief of filmpje met CV naar de afdeling P&O, De Gelderhorst, Willy Brandtlaan 40, 6716 RK Ede of per email naar peno@gelderhorst.nl.