Vacature Teamleider Welzijn

Wij zijn op zoek naar een Teamleider Welzijn (24 tot 28 uur/week)

Wat ga je doen?
Als teamleider in de Gelderhorst geef je leiding aan verschillende teams. Voor de teamleider welzijn zijn dat de teams van de dagbesteding PG, de dagrecreatie en het team activiteitenbegeleiders in het zorghuis. Het gaat hierbij om ongeveer 15 medewerkers.

Je bent de schakel tussen het management en de medewerkers. Je begeleidt medewerkers in het organiseren van activiteiten en het bieden van een thuis voor onze bewoners. Je geeft houvast maar ook ruimte zodat medewerkers eigen verantwoordelijkheid en regie kunnen nemen. Je neemt deel aan verschillende project- en werkgroepen, waarin je een actieve rol hebt in het vormgeven van het welzijnsbeleid en het implementeren daarvan.

Je zorgt ervoor dat de verschillende teams optimaal functioneren. Je zorgt ervoor dat medewerkers zich bij ons thuis voelen in een vertrouwde, collegiale en prettige werkomgeving en zich bij ons verder kunnen ontwikkelen. Je zorgt voor een goede informatievoorziening en voor heldere kaders en randvoorwaarden naar zowel je medewerkers als naar de organisatie.

Wat heb je ons te bieden?

  • Een relevante HBO-opleiding op het gebied van welzijn aangevuld met een managementopleiding;
  • Leiderschapskwaliteiten en ervaring, bij voorkeur in de ouderenzorg;
  • Je hebt een visie op wat welzijn binnen de ouderenzorg betekent;
  • Een proactieve houding met goede communicatieve vaardigheden, waarbij ‘duidelijk zijn’ belangrijk is;
  • Kennis van en ervaring met de Dovencultuur en het communiceren in gebarentaal, of je bent bereid om je hier (verder) in te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

  • Een unieke werkplek waar communicatie een belangrijke plaats inneemt;
  • Workshops en scholing om je verder te laten groeien;
  • Een start met een contract van een jaar waarin je gebarentaal leert en de kans krijgt te ontdekken of het werken met dove bewoners én dove collega’s bij jou past;
  • Een salaris conform CAO VVT FWG 55.

Meer weten?
Vraag het onze manager Zorg en Welzijn Marian van der Linden, mail (m.vanderlinden@gelderhorst.nl) of telefoon/WhatsApp: 06 51235070
Stuur je sollicitatiebrief met CV voor 19 november 2020 naar de afdeling P&O, De Gelderhorst, Willy Brandtlaan 40, 6716 RK Ede of per email naar peno@gelderhorst.nl.