Vacature Vastgoedbeheerder

Binnen de Gelderhorst ontstaat de volgende vacature:

Vastgoedbeheerder
(gemiddeld 36 uur p.w.)

Wat ga je doen?
Als Vastgoedbeheerder in de Gelderhorst geef je uitvoering aan het beheer van het terrein en de gebouwen. Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van de verhuur van appartementen en de daarbij behorende administratieve handelingen. Ook ben je de contactpersoon van de bewonerscommissie op het gebied van verhuur en onderhoud. Je stemt het MJOP en de werkzaamheden af met stakeholders zoals de pandeigenaar en leveranciers.

Je hebt een proactieve houding en probeert storingen te voorkomen i.p.v. op te lossen. Samen met de leveranciers zorg je dat de onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Je zorgt voor een goede communicatie. Je neemt deel aan verschillende project- en werkgroepen, waarin je een actieve rol hebt in het vormgeven van veranderingen en het daaraan sturing geven.

Daarnaast geef je leiding aan medewerkers van de Technische dienst. Je begeleidt de medewerkers door houvast te bieden maar ook ruimte te geven zodat medewerkers eigen verantwoordelijkheid en regie kunnen nemen. Je draagt zorg voor een optimale personeelsbezetting.

Wat heb je ons te bieden?

  • Een afgeronde technisch, bouwkundig of facilitaire opleiding  (MBO/HBO niveau) of gelijkwaardig;
  • Leiderschapskwaliteiten en relevante ervaring;
  • Een proactieve houding met goede communicatieve vaardigheden, waarbij ‘duidelijk zijn’ belangrijk is;
  • Je bent bereid gebarentaal te leren en jezelf te verdiepen in de dovencultuur. Het is een pre als je gebaarvaardig bent en de dovenwereld kent.

Wat bieden wij?

  • Een unieke werkplek waar communicatie een belangrijke plaats inneemt;
  • Een plaats om te groeien. We bieden je workshops en scholing om je verder te laten groeien;
  • Start met een contract van een jaar waarin je gebarentaal leert en de kans krijgt te ontdekken of het werken met dove bewoners én dove collega’s bij jou past;
  • Een salaris conform CAO VVT, schaal 45/50.

Meer weten?
Vraag het onze Hoofd Facilitaire Dienstverlening, Marijn Goedbloed, m.goedbloed@gelderhorst.nl.

Stuur je sollicitatiebrief of sollicitatiefilm in NGT met CV vóór 18 juni 2021  naar peno@gelderhorst.nl.