Werken


De Gelderhorst is een uniek centrum. Nergens in Nederland of Europa bestaat een dergelijk centrum waar wonen, zorg en dienstverlening aan alleen oudere doven in deze omvang wordt aangeboden. Een team van medewerkers staat dagelijks met veel enthousiasme klaar om cliënten en tijdelijke gasten, zorg, dienstverlening en communicatie op maat te bieden. Dit gebeurt in een informele en meertalige omgeving, waar veel ruimte is voor de ontwikkeling van medewerkers.

Binnen de Gelderhorst is een aanzienlijk deel van de medewerkers zelf doof of slechthorend. Zij nemen een bijzondere plaats in. Elk jaar worden BBL-plaatsen op het gebied van zorg en welzijn opengesteld, ook speciaal voor dove stagiaires. Wij nodigen hen van harte uit om te solliciteren op onze vacatures of BBL-plaatsen.

Van alle nieuwe medewerkers vragen wij de bereidheid om zich te bekwamen en verdiepen in de Nederlandse Gebarentaal en de dovencultuur door het volgen van interne communicatiecursussen.

Op de medewerkers van de Gelderhorst is de CAO Verpleeg- en verzorgingshuizen van toepassing. Hierin zijn een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (o.a. een fietsplan), een kinderopvangregeling en opleidingsmogelijkheden geregeld.

Op deze pagina’s vindt u naast een actueel overzicht van openstaande vacatures.
Voor andere vragen kunt contact opnemen met de afdeling P&O, telefoonnummer 0318-698100 of via de email: PenO@gelderhorst.nl

Share