Bezoek ABN AMRO MeesPierson | Instituten & Charitas

Op 8 juni waren wij met ons team van 10 personen van ABN AMRO MeesPierson Instituten & Charitas een dagje op De Gelderhorst. Wij hebben de wereld van de oudere dove medemens leren kennen, onder meer door een rondleiding inclusief doventolk door het gebouw en door het avondeten. Erg leuk, interessant en leerzaam. Een wereld die we niet echt kenden. Wat ons opviel was het enthousiasme van de medewerkers en de vriendelijkheid en de vrolijkheid van de bewoners. Daarnaast was het gebouw met de grote open ruimte en de galerijen ook anders van structuur dan bij andere zorgcentra.

Na de rondleiding hebben we onze handen uit de mouwen gestoken en de buitenplaats schoongespoten, het tuinhuisje geverfd, een bankje opgeknapt en – de grootste uitdaging – een pergola gebouwd. Een mooie uitdaging en tevens goed voor de versteviging van de teamband.

Wij danken De Gelderhorst voor de gastvrijheid en komen graag nog eens terug. Er zijn bij ons al voorzichtige plannen om “het eerste jaar van de pergola” te volgens middels een maandelijkse foto.

Met hartelijke groet,

Francisca, Margy, Carmen, Shalinie, Nicole, Marianne, Rob, Klaas, Bart en Carol
ABN AMRO MeesPierson Instituten & Charitas