Geef uw mening
De Gelderhorst streeft ernaar om hoge kwaliteit van zorg en welzijn te geven aan haar bewoners.

Wij menen dat de kwaliteit altijd beter kan. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de zorg en welzijn die wij uw naaste geven. En het is belangrijk dat wij uw mening horen. U kunt daarover altijd in gesprek met de EVV’er van uw naaste of met de teamleider van de afdeling waar uw naaste verblijft.

[Voorbeeld: door corona was bezoek aan het zorghuis niet meer mogelijk. Vraag van bewoners en familie: hoe kunnen we elkaar ontmoeten? De bezoekersunit was de oplossing.]

Onze zorgverzekeraar eist echter van ons dat wij onze bewoners en hun naasten naar hun mening vragen over de kwaliteit van zorg en welzijn. De zorgverzekeraar wil dat wij hiervoor gebruik maken van de vragenlijst ‘Zorgkaart Nederland’ van de Patientenfederatie.

Als we géén of te weinig waarderingen van bewoners en hun naasten laten zien aan onze zorgverzekeraar worden wij gekort op ons zorgbudget en krijgen we dus minder geld voor de zorg.

Daarom vragen wij u hierbij om minimaal één keer per jaar uw oordeel over de begeleiding, verzorging en verpleging van uw naaste te geven op Zorgkaart Nederland. Ga daarvoor naar beneden op deze pagina en klik op ‘plaats een waardering’: