Vacature Leerling VIG

Bij de Gelderhorst is ruimte om te leren voor een Leerling Verzorgende IG 28 – 32 uur per week

Als leerling verzorgende leer je zorg en communicatie af te stemmen op de behoefte van de individuele bewoners en de groep. Je leert hoe je bijdraagt aan een goed woon- en leefklimaat voor onze bewoners. Je traint jouw vaardigheden in samenwerken, omgaan met bewoners, dragen van verantwoordelijkheid en nemen van initiatieven.

Jij bent iemand die zorgzaam en gastvrij is. Je voelt goed aan wat mensen nodig hebben. Mensen werken graag met jou samen en voelen zich op hun gemak bij jou. Je bent vriendelijk, geduldig en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent enthousiast en denkt in kansen en mogelijkheden. Je begrijpt dat de zorg 24/7 doorgaat en bent bereid wisselende diensten te draaien. Je bent bij voorkeur Gebarentaalvaardig en ieder geval bereid Nederlandse gebarentaal te leren. Je bent zeer gemotiveerd om het leerproces aan te gaan van een BBL-opleiding niveau 3 en kunt werken, leren en privé combineren. Als basis heb je minimaal een opleiding MBO niveau 2.

Werken bij De Gelderhorst is bijzonder, de werkomgeving is uniek. Je werkt met horende, dove en slechthorende collega’s in een geïntegreerd team. De zorg voor bewoners, opleiden en aandacht voor de medewerker staan centraal. Daarnaast doe je binnen verschillende afdelingen ervaring op. Daarnaast kun je Gebarentaal en over Dovencultuur leren via cursussen.

Om je te oriënteren op werken en leren in de zorg kun je starten met een oriëntatiebaan van 3 maanden. Bij een positieve eindevaluatie krijg je daarna een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 28 uren per week. Je gaat dan 1 dag per week naar school en de overige uren werk en leer je in de praktijk. Na een positieve afronding van de opleiding heb je zicht op een vast dienstverband bij De Gelderhorst. Bij je aanstelling vragen wij een VOG verklaring.

Heb je interesse, maar nog vragen? Je kunt contact opnemen met Rianne van de Glind, P&O adviseur en scholingscoördinator via r.vandeglind@gelderhorst.nl of
06-82231799.
Meteen solliciteren kan ook! Stuur je sollicitatiebrief of sollicitatiefilm in NGT met CV naar peno@gelderhorst.nl.