Vacature: Vakantiekrachten in de Zorg

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde student in de zorg, momenteel bezig met een studie Helpende, Verzorgende-IG of Verpleegkunde? Zoek jij een uitdagende zomerbaan waarbij je niet alleen relevante werkervaring opdoet, maar ook de kans krijgt om gebarencursussen te volgen? Dan hebben wij de perfecte mogelijkheid voor jou! 

Wie ben jij? 

  • Je volgt een opleiding in de zorgsector als Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige; 
  • Je bent minimaal 3 weken (minstens 24 uur per week) beschikbaar; 
  • Je hebt een positieve instelling en bent enthousiast om aan de slag te gaan bij de Gelderhorst. 

Wat krijg je ervoor terug? 

  • Een inspirerende werkomgeving waar je kunt leren en groeien in je vakgebied. 
  • De mogelijkheid om Nederlandse Gebarentaal (NGT) te leren en je communicatieve vaardigheden te verbeteren. 
  •  Je contract biedt flexibiliteit, zodat je kunt werken wanneer het jou het beste uitkomt.  
  • Word je ingezet als Helpende? Dan verdien je minimaal €14,61 bruto per uur. Als zorg assistent verdien je minimaal €13,78 bruto per uur (salarissen zijn excl. Eindejaarsuitkering en vakantiegeld en conform cao VVT).  

Is dit echt wat voor jou, solliciteer dan direct. We willen graag kennis met je maken zodat we kunnen bespreken wat we voor jou kunnen betekenen!   

Bevalt het van beide kanten goed, dan is het mogelijk om langer te blijven werken. Je hebt dan gelijk een leuke bijbaan! 

Hoe solliciteren? 

Solliciteren is simpel – geen lange brieven of uitgebreide cv’s nodig! Stuur gewoon een mailtje naar peno@gelderhorst.nl of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-12577485. Vertel kort iets over jezelf, vermeld welke zorgopleiding je volgt en in welk jaar je zit. Ook belangrijk: vermeld welke periode je beschikbaar bent!  

We kijken ernaar uit om meer over jou te weten te komen en hopelijk zien we je snel op een van de kennismakingsavonden! Noteer vast in je agenda: de kennismakingsavonden vinden plaats op 24 april en/of 15 mei. 

Over de Gelderhorst 

De Gelderhorst is een unieke zorginstelling in Nederland. We zijn gespecialiseerd in het bieden van zorg voor doven met een aan ouderdom gerelateerde zorgvraag. De Gelderhorst is opgericht in 1950 en is gevestigd in Ede. Bewoners en cliënten komen uit het hele land. Meer weten? Kijk op onze website: https://www.gelderhorst.nl/.